Алуминиумски


alu_gelender4

Алуминиумските гелендери се одликуваат со елеганција, мала тежина, голема чврстина и тоа што на сите им е најбитно е дека не бараат одржување. Доволно е само да се пребришат со влажна крпа.
Отпорни се на сите временски услови и со својот изглед се вклопуваат во секаков ентериер и екстериер.