Инокс


inox_gelender2

Во палетата на нашите производи се и инокс гелендерите. Овој тип на гелендери е многу атрактивен и се почест ибор на инвеститорите и архитектите.
Инокс гелендерите нема да ве остават рамнодушни било да ги гледате на вашиот балкон или пак на внатрешните скали.
Се изработуваат од високо квалитетен инокс, може да бидат во комбинација и со стакло како за ентериерот така и за екстериерот.
Иноксот е висококвалитетен материјал со многу поволна цена, а одличен квалитет.