• Hari 98 prozori i vrati

За нас

"HARI-98 Doo" е формирана 1998 год. за производство на PVC и Алуминиумски прозори и врати. Од 2000-та год фирмата ја проширува својата производна делатност и освен прозори и врати почнува со изработка на:

  • Гаражни сегментни и роло врати
  • Сите врсти на стакло
  • Стаклени огради
  • Inox и алуминиумски огради
  • ПВЦ и алу ролетни
  • Raffsore ролетни
  • Комарници / мрежи
  • Венецијан ролетни
  • Структурални и полуструктурални стаклени фасади

и многу други производи
Нашата фирма располага со најсовремени ЦНЦ машини и висококвалитетен кадар за производство на ПВЦ и Алуминиумски прозори и врати.

Hari 98 prozori i vrati