Сегментна


segmentna garazna vrata

Сегментни гаражни врати со висок квалитет. Примената на ваквиот тип на гаражни врати е се поголем, пред се поради нивната практичност. Сегментните гаражни врати се составени од панели со дебелина од 40mm, кои што нудат одлична топлотна како и звучна изолација. За тоа се грижат италијанските панели кои што ги нудиме во повеќе бои.
По потреба вградуваме и стакла, како и росвајни апликации. Димензиите се динамични, по ваша потреба. Вратите се автоматизирани, со најквалитетните мотори во светот - Sommer, со германско потекло, кои што овозможуваат вратите да одат побрзо, а и притоа не се бучни.
Панелите се обложени со пластифициран лим, наполнети со полиуретанска пена, дебелина 40mm со што прават како звучна така и топлотна изолација во вашата гаража.

  • Врати за домашна и индустриска употреба.
  • Германски Sommer мотор!
  • Италијански панели, со широка палета на бои.
  • 5 годишна гаранција!
  • Максимални димензии 6000mm x 6000mm!