Роло


RoloGaraznaVrata

Роло гаражни врати со врвен квалитет, дизајн, максимална топлотна и звучна изолација, голем избор на бои и комбинација со електрично, далинско и рачно отворање.
Роло гаражните врати се многу едноставни за помали димензии на врати бидејќи побаруваат помал простор за инсталација и се многу тивки и економични. Се изработуваат по мерка